Mindjuice Enneagram kursus
Mindjuice Enneagram kursus

Kender du typen? (Online Enneagramkursus & Enneagramtest)

I “Kender du typen?” får du et unikt indblik i de 9 personlighedstyper i verdens mest anvendte persontypeværktøj Enneagrammet. Pernille W. Lauritsen har undervist i Enneagrammet de sidste 18 år og har stor ekspertise i værktøjet. Lær at bruge Enneagrammets typelære på et dybdegående niveau i både dit private og professionelle liv.

Det får du:

Det lærer du:

Pris:

kr.2.995,00

Hvad kan du bruge mini-læringsforløbet til?

Har du givet op på forandring i dine livsområder, fordi du gentagne gange støder på udfordringer?

 

I krisetider er det nemt at blive overvældet af følelser af træthed, frustration og afmagt, når vi skal tilpasse os. Samtidig åbner det for unik udvikling under pres.

 

Nemmere, når du kender vejen

Men udvikling og forandring kan nemt mislykkes, særligt hvis du tvivler på, hvad du skal tage fat i og i hvilken rækkefølge. Det er hårdt at kæmpe for noget, der synes umuligt.

Enneagrammet er en effektiv guide til at forstå hvilke udfordringer, du typisk vil møde og hvilke styrker, du skal fokusere på for at lykkes med det du vil.

Hvorfor er det unikt at lære sig selv at kende?

Dette unikke mini-læringsforløb er baseret på Mindjuice’s fusion af Enneagrammet, udviklingspsykologi og transformativ coaching.

Som mennesker har vi en tendens til at reagere på samme måde hver gang vi kommer under pres, fordi vores autopilot tager over. Derfor er Enneagrammet brugbart, både privat og arbejdsmæssigt.

Vores hverdag er 90% automatisk adfærd

Selv når du ikke er under pres, så foregår omtrent 90% af alt det, du siger og gør på autopilot. Hvad ville det betyde for dig, hvis de 90% blev reduceret markant

Enneagrammet er et gammelt spirituelt/psykologisk værktøj, som kortlægger din drivkraft og dine motivationer og forklarer dine og andres reaktioner. Du lærer om de 9 typers forudsigelige adfærd, og hvordan du kan udvikler og transformerer diss med en relativ lille indsats.

Hvorfor gør du “egentlig” som du gør?

Systemet er baseret på dine grundlæggende motiver for adfærd, modsat andre typologier, som typisk beskriver adfærd uden årsagen til den enkelte adfærd.

Læren om Enneagrammet kan maksimere din power inden for kommunikation, motivation, selvindsigt og lederskab, og den kan vende dine relationer i en positiv retning utrolig hurtigt.

 

Enneagrammet er vores mest populære fag


Det skyldes bl.a. at vi fusionerer Enneagrammets visdom med andre visdomstraditioner, transformativ coaching og udviklingspsykologi, samt vi er kendte for at skabe et højt niveau af nærvær, sårbarhed og ærlighed.

Tilsammen skaber disse det perfekte læringsrum for indsigt i Enneagramtyperne. Og med den læring og viden kan du støtte dig selv og andre.

Hvorfor investere i dig selv?

Ifølge gamle visdomstraditioner er den bedste investering, du kan gøre i krisetider at investere i dig selv, i øget selverkendelse og intentionel adfærd.

 

Pernille har igennem de sidste 23 år trænet over 10.000 mennesker i personlige transformationer, kommunikation, krisehåndtering, visdomsteori og Enneagrammet. Med din investering i mini-læringsforløbet får du en underviser der har ekspertviden.

 

Bliv undervist af en, der har gået hele vejen


Hun er tidligere præsident for International Coach Federation i Danmark og har skrevet 4 bøger om relationer og movements. Hun er desuden podcast-programvært på Podimo og tidligere radiovært for coachingprogrammet ‘Det Du Frygter’ på DR P1.

Hun er med i DR-dokumentaren ’Tessas Hævn’, hvor hun medvirker som coach i hvert afsnit.

Indhold på ’Kender du typen?’

Hvorfor skal du vælge Mindjuice?

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice Academy – en af de største skoler inden for personlig udvikling og bevidst lederskab i Skandinavien.

 

Hun er tidligere elev af Riso-Hudsons The Enneagram Institute i New York og havde i flere år Don Riso som sin personlige mentor og sparringspartner.

 

Et historisk samarbejde

Få år før sin død blev Don Riso tilknyttet Mindjuices Masteruddannelse, som fløj til New York for at møde den store mester ud i personlighedens kringelkroge.

Don beskrev Pernilles design af Masteruddannelsen som en direkte forlængelse af hans arbejde med Enneagrammet og de 9 bevidsthedsniveauer. Og derfor får du med dette mini-læringsforløb direkte adgang til dybdegående læring om dig selv og andre.

Køb adgang til mini-læringsforløb om Enneagrammet

Hvert modul er optaget og ligger i Mindjuice University, som du får adgang til ved køb af forløbet.

Du får adgang til forløbet med det samme og kan se modulerne når det passer dig.

Du har adgang til hele kurset et år efter køb.

Pris: kun 2.995 kr. inkl. moms for over 10 timers undervisning + workbook

Om Mindjuice Academy

Founder af Mindjuice Academy, Pernille W. Lauritsen, har brugt mere end 20 år på at specialisere sig i, hvad det vil sige at være menneske, når det er både bedst og værst. Hun ved derfor meget om, hvordan små justeringer i det indre skaber store resultater i livet. Hendes enorme viden og visdom har hun siden grundlæggelsen i 2005 givet videre til teamet i Mindjuice Academy.

 

Vi har afholdt mere end 145 uddannelser og certificeret over 3.500 deltagere på længerevarende uddannelser, herunder top executives, kreative kunstnere, offentlige ledere, sportsfolk, advokater, ingeniører med mere.

 

Vi tør næsten garantere, at det du lærer, er noget du vil bruge og bygge videre på i resten af dit liv!

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på 3313 3301 eller send en mail til info@mindjuice.com.

MINDJUICE

Nyhedsbrev

Visdom og trends indenfor selvudvikling
+ Invitationer til Special Events kun for abonnenter