Mindjuice Ledercoachuddannelse
Mindjuice Ledercoachuddannelse

NÆSTE KURSUS

Start dato:

02. 05. 2024

Tid:

09:00

Lokation:

Fysisk & Online

Tag dine lederevner til nye niveauer med Mindjuice Ledercoach Uddannelse

På vores professionelle ledercoach uddannelse lærer du at inspirere andre, skabe flow, engagement og ekstraordinære resultater.

På Mindjuice Ledercoach Uddannelse udvikler du dine færdigheder både som leder og coach og lærer hvordan du støtte andre i at udvikle deres færdigheder og forbedre deres resultater. Ledercoach Uddannelsen fokuserer på en række færdigheder som kraftfuld kommunikation, aktiv lytning, personlig gennemslagskraft, coaching af medarbejdere, samt en dyb forståelse af menneskelig adfærd.

Gå ikke glip af vores næste gratis Masterclass om Ledercoach Uddannelsen » 

Ledercoach uddannelsen er en unik investering for enhver, der ønsker at udvikle deres lederskabsevner og hjælpe andre med at opnå deres fulde potentiale.

Pris på Ledercoach Uddannelsen

Prisen for Ledercoach Uddannelsen er 89.995 kr. ex.moms. Det er muligt at betale i rater. Læs mere

Det får du:

Det lærer du:

Hvorfor skal du tage din Ledercoach Uddannelse hos Mindjuice?

Mindjuice Ledercoach Uddannelse er en unik rejse ud i verden og ind i en af de mest ambitiøse og hårdtslående træninger for fremtidens ledere.

Du lærer at kortlægge vejen til motivation og drivkraft hos dig selv og andre, at sætte dine styrker optimalt i spil, at stille skarpt på dine budskaber, bygge high performance teams, forankre organisationsforandringer og håndtere konflikter.


Ægte lederskab kræver mere end viden og strategi

Det kræver personlig gennemslagskraft, menneskelig indsigt og formål for ledere at skabe ægte lederskab.

Ifølge en omfattende undersøgelse fra Rigéts Netværk vedrørende hvilke egenskaber der kendetegner fremtidens leder, vurderes det, at den vigtigste egenskab er coaching efterfulgt af omstillingsparathed og ansvarlighed.

Hvorfor er coaching fremtidens vigtigste egenskab?

Bemærk, at coaching nu er landet på en førsteplads inden for ledelse, og mange ledere vil påstå, at de coacher deres medarbejdere dagen lang.

Men vores erfaring er en anden. Mange ledere siger, de coacher, men kun de færreste ved, hvordan man egentlig gør.

I Mindjuice Academy lærer du at coache rigtigt. Da vores stil er transformativ, betyder det, at du lærer at støtte folk med at skifte tilstand bevidsthedsmæssigt. Det vil sige, at du lærer at coache andre (og dig selv) til at komme i flow.

Coachuddannelse for ledere

På Ledercoach Uddannelsen får du mulighed for at implementere en række leder- og performance værktøjer under kyndig vejledning. Du skal være leder for at deltage på uddannelse, hvilken betyder at dine medstuderende har lignende baggrund og erfaringsgrundlag.

Det siger tidligere deltagere

Hør hvad tidligere direktør for LEGO House, Jesper Vilstrup, siger om Mindjuice Ledercoach Uddannelse.

Hør hvad forfatter og tidl. minister Manu Sareen, siger om Mindjuice Ledercoach Uddannelse.

Hør hvad flyveleder hos Naviair, Esben Blum, siger om Mindjuice Ledercoach Uddannelse.

Fundament I: Ambition

Vores mål med Ledercoach Uddannelsen hos Mindjuice er at udvikle verdens dygtigste og meste respekterede ledere.

Til det formål trækker vi på en global pulje af viden, videnskab og træning fra pragmatisme til filosofi, visdomsteori, ledelsesmodeller, assertionstræning og moderne ledelsesteorier.

Din udvikling er på fast track

Gennem en højt struktureret serie af oplevelser sætter Ledercoach Uddannelsen din udvikling på fast track. Vi arbejder inden for kerneområderne personligt lederskab, kraftfuld kommunikation, psykologi og med Mindjuice modellen som effektivt forandringsredskab.

dave-smith-HOnLgVruINw-unsplash (1)

Fundament II:
Greater Purpose – Bigger Profit

Rundt om i verdenen er eksperter, ledere og undersøgelser enige i, at formål er fremtidens succeskriterie for udvikling af virksomheder, teams og det personlige lederskab.

Forbrugerne søger mod virksomheder, der italesætter deres værdier. Og ifølge globale undersøgelser er formål afgørende i forhold til en virksomheds positive brandudvikling, salg og forbrugerloyalitet, da konkurrencen er hård.

Formål er magi for både din virksomhed og dig

Formål, der rækker ud over økonomi, ligger dermed til grund for nogle af verdens mest visionære og vækstende virksomheder, og det er fundamentalt for inspirerende lederskab. Verden kalder desperat på nytænkning og visionære ledere. Hvorfor ikke blive en af dem?

Ægte lederskab er ikke noget, du er født med

Det kræver, at du kan håndtere dig selv og dine udfordringer på et fintfølende kontinuum af visdom, ro, styrke og udholdenhed. Det er balance og træning af både din indre Yoda og din indre jægersoldat.

Ledercoach Uddannelsen udvikler dine essentielle lederkvaliteter med skyggearbejde baseret på psykoanalytiker C. G. Jungs arbejde og Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende værktøjer i udviklingen af mennesker.

Få indblik i hvad Enneagrammet kan bidrage med

I en global undersøgelse af 72 virksomheder, deriblandt giganter som Toyota, Best Buy og Daimler-Mitsubishi, får Enneagrammet æren for væsentlige forbedringer inden for kommunikation, salg, samarbejde og medarbejderengagement.

Læs CNN artikel om virksomheders brug af Enneagramme

Det siger tidligere deltagere

Jesper Præstensgaard
Jesper PræstensgaardBestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien
Læs mere
"Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er."
Jesper Klein-Petersen
Jesper Klein-PetersenInvestor & selvstændig erhvervsleder
Læs mere
"Jeg lærte at blive på egen banehalvdel. I dag stimulerer jeg mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere."
Michael Holt
Michael HoltChefredaktør VMAX
Læs mere
"Virkelig positivt overrasket over kvaliteten af uddannelsen, klart bedre end forventet. Fint mix af teori, demonstration, øvelser og små pauser - perfekt."
Claus Petterson
Claus PettersonFest-entrepreneur
Læs mere
"Det er ikke for kyllinger, for alle har hånden på kogepladen i Mindjuice. Det er nøglen til den forskel jeg står med nu."
Torben Galst
Torben GalstPartner, CTI Consultancy
Læs mere
"En guldgrube af indsigter og redskaber, både i private og professionelle forhold. Jeg føler mig styrket som menneske og har større gennemslagskraft, ro og overskud."
Anette Nielsen
Anette NielsenKundechef i TDC
Læs mere
"Det er blevet nemmere for mig at agere som leder. Jeg kan indfri og imødekomme mine medarbejderes behov, samtidig med at forretningen udvikler sig."
Lizette Bausager
Lizette BausagerVirksomhedsejer
Læs mere
"Jeg har lært at kommunikere klarere og bedre over for mine kunder og ansatte. En positiv kædereaktion."

Din garanti for kvalitet

Indhold på ledercoach uddannelsen

Mange ledere tror, at de allerede praktiserer coaching i deres ledelsesstil
Det viser sig imidlertid sjældent at være tilfældet. Du lærer helt fra start, hvordan coaching
adskiller sig fra management, supervision, vejledning, motivation og rådgivning, samt hvornår
det er en fordel at bruge coaching, og hvornår der er brug for noget andet.

De 5 grundfaser i Mindjuice-modellen
Mål, forhindringer, mønsterbrud, muligheder og commitment. Du bliver her introduceret til
Mindjuice’s grundfaser i forandringsledelse og får desuden demonstrationer på, hvad du vil
være i stand til, når du har gennemført uddannelsen.

Målafklaring
Første fase i modellen. Simple ting ser simple ud, men det kræver træning at blive skarp til
målafklaring. Mange ledere ved for lidt om at lave en detaljeret målsætning, og træning på
dette område kan skabe store skift i enhver organisation på ganske kort tid.

Typeværktøj –  Enneagrammet
Du bliver præsenteret for ni typer i tidens mest anvendelige typeværktøj. Du får indsigt i, hvad
der er typernes unikke styrker og udfordringer. Du lærer, hvordan du kan bruge typeværktøjet
til at støtte og motivere de enkelte typer. Du vil endvidere kunne bruge typeværktøjet til at
understøtte forandringsprocesser ved at sammensætte teams med persontyper, der understøtter hinanden.

Nærværende lytning
En tilsyneladende simpel ting, som dog i praksis er en stor udfordring. Ofte begynder vi at fortolke og vurdere kort inde i en samtale, hvilket præger vores opmærksomhed. Det kan bevirke, at vi går glip af vigtige informationer, og at vi opleves som fraværende. Ønsker du som leder, at dine medarbejdere skal kunne tale med dig om områder i deres arbejdsliv, som kan være svære at tale om, såsom stress, konflikter, frygt for at mislykkes eller fejl, der er sket, kræver det, at du er i stand til at lytte aktivt. Du vil derfor blive trænet i at lytte uden at fortolke og vurdere. Du vil lære, hvordan du løbende kan genskabe nøjagtigt det, din medarbejder fortæller dig. Derved øger du din opmærksomhed på, hvad der bliver sagt, og din medarbejder vil opleve dig som meget nærværende og lyttende.

Anerkendende kontra begrænsende kommunikation 
Typisk er vi slet ikke bevidste om, at vi bruger begrænsende kommunikation. Men vi gør det alle sammen. Det er vores tanker, der har skabt en handling, som med tiden er blevet en indgroet vane. Men hvis vi øger vores opmærksomhed på vores måde at kommunikere på, kan vi ændre vores kommunikationsformer. Du vil få indsigt i, hvordan du kan ændre dine egne begrænsende kommunikationsformer til nye, anerkendende måder at sige tingene på. Du vil træne forskellige former for kommunikation, så du kan se, hvilke resultater de skaber. Du lærer forskellen på at trumfe en beslutning igennem kontra at skabe vedvarende inspiration og opbakning omkring nye tiltag og forandringer.

Forhindringer
De største forhindringer er typisk inde i os selv. Vi har måske en forestilling om, at vi ikke vil indfri vores mål. Ofte er denne forestilling en frygt, som ikke har noget med fakta at gøre. På dette modul bliver du trænet i at skelne mellem og undersøge forhindringer. Dine egne såvel som dine medarbejderes.

Fra bænken til banen
Ansvarlighed giver styrke. Offerrollen skaber frygt. Du får træning i at se, hvordan vi selv er årsagen til vores egen oplevelse af arbejdslivet i modsætning til at være et offer for omstændigheder. Du lærer, hvordan du giver denne tankegang videre til dine medarbejdere på en inspirerende måde.

Fase 3 i Mindjuice-modellen: Motivation og mønsterbrud
For at skabe vedvarende forandringer kræver det, at vi bryder med vores gamle mønstre og
skaber nye, der kan understøtte vores mål. Ofte er denne proces stærkt undervurderet, idet vi
typisk gribes af trangen til at ”løse problemet”. For at bryde et mønster kræver det, at vi har
været specifikke under målafklaringen og forhindringerne, da det er her, billedet af mønstret
tegner sig. Vi træner flere typer af mønsterbrud, der kan skabe et gennembrud.
¬ Din personlige styrke
Ingen får adgang til deres fulde potentiale uden også at møde det, de frygter. Vores ambitioner
vokser naturligt, når vi ikke længere frygter at fejle i vores relationer. Du lærer her at skelne
fortolkninger fra fakta og dermed få styrken tilbage i samarbejdsrelationer.

Lederstil
Der findes rigtig mange forskellige teorier omkring forskellige lederstile og -typer. Mindjuice
har udarbejdet sin egen ledertypemodel. Vi ser på, hvilken af disse modeller du typisk anvender.
Hvad er fordelen ved hver ledertype, og hvor er udfordringerne? Hvordan kan du integrere de
forskellige ledertyper og derved skabe en helt ny ledelsesstil, som vil kunne understøtte dig
som leder – uden at du laver om på dig selv, men tværtimod udvikler dig?

Fase 4 i Mindjuice-modellen: Muligheder
Hvad er muligt med alle de gennembrud, du skaber undervejs i en coachingsession? Her får du
værktøjerne til at sikre, at ny adfærd både stemmer overens med den enkeltes og organisationens
værdier, eftersom dette sikrer varig udvikling på begge fronter.

Fase 5 i Mindjuice-modellen: Commitment
Når organisationsforandringer skal forankres i en virksomhed, kræver det, at medarbejderne
er committede. Såfremt der ikke er opnået et commitment, vil forandringerne forsvinde ud i
den blå luft. Der er heldigvis mange måder at skabe commitment omkring nye tiltag på, og du
lærer at sikre, at dine medarbejdere committer sig til jeres fælles mål.

Vision og mission
De færreste ledere giver sig tid til at formulere en personlig vision og mission for deres virke
som leder. På dette modul committer du dig til et personligt lederskab, der virkelig inspirerer
dig. Når du er helt skarp på din egen mission som leder, vil du kunne bruge dette til at inspirere
og motivere dine medarbejdere hen imod jeres fælles mål.

Hvordan anvender jeg coaching som leder?
Der er en række klassiske udfordringer, som enhver coach og leder støder ind i, når de anvender
coaching som en del af ledelsesstilen. Du lærer at vurdere, hvornår det er fordelagtigt at bruge
coaching, og hvornår det ikke er.

Den svære samtale
Som leder skal du mestre mange typer af samtaler. Coachingbaseret ledelse kan anvendes
inden for store dele af ledelsesspektret. Vi gennemgår relevant teori og træner, hvordan du
anvender coaching som et integreret værktøj inden for ledelsesområdet.

Skriftlig eksamination
På dette modul gennemgår du en skriftlig prøve i den viden, du er blevet undervist i på Mindjuice
Ledercoachuddanelse, med henblik på certificering som Mindjuice Ledercoach.

Mundtlig eksamination
På modul 6 gennemgår du en mundtlig prøve, hvor du viser dine evner som ledercoach.

Efter beståelse af både den skriftlige og mundtlige eksamen modtager du din certificering som Mindjuice Ledercoach.

Afrunding
På en kraftfuld måde afrunder vi som hold den rejse, I har gennemgået på uddannelsen. 

Program for Mindjuice Ledercoach Uddannelse

Se vores program for Ledercoach Uddannelsen og læs mere om indholdet på hvert modul.

Download PDF
Download program for Mindjuice Ledercocoach Uddannelse her

Pernille W Lauritsen - Mindjuice Academy

Møde dine undervisere - Pernille W. Lauritsen

Hovedunderviser på Ledercoach Uddannelsen er founder og administrerende direktør af Mindjuice, Pernille W. Lauritsen.

Pernille har mere end 20 års erfaring og mere end 2000 sessions som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA.

Hun er tidligere præsident for ICF i Danmark, og Pernille er hjernen og hjertet bag udvikling af Mindjuice coachingmodel og uddannelser samt forfatter til 4 bøger.

Siden sin første uddannelse i England i 1997, har hun gennemført uddannelser og træningsforløb hos flere internationale undervisere såsom psykolog Irene Ostrich, Byron Katie, Pablo Russel og Debbie Ford.

Hun har desuden haft et tæt samarbejde med nu afdøde Don Riso fra Enneagraminstituttet i New York og den danske familieterapeut, stifter af Kempler Instituttet Jesper Juul.

Lise Westphal

Lise har været selvstændig erhvervsdrivende det meste af sit liv – i 20 år som direktør og medejer af et af landets største kommunikationsbureauer, Primetime, og arbejder nu som coach og underviser hos Mindjuice Academy.

Lise blev uddannet coach fra Mindjuice Academy i 2021 og året efter Master i Teamcoaching & Leadership. Derudover har hun gennemført flere af vores kurser i persontype-værktøjet Enneagrammet. Hun er oprindeligt uddannet journalist.

Hendes baggrund som selvstændig erhvervsdrivende, leder og rådgiver på topledelses-niveau kombineret med sin livserfaring og de nye redskaber, hun har tilegnet sig som uddannet professionel Mindjuice Coach, giver Lise et stærkt udgangspunkt for at støtte og motivere andre til at transformere deres liv og lederskab.

Lise Westphal - Uddannet Mindjuice Ledercoach

Tilmelding til Mindjuice Ledercoach Uddannelse

PRISEN ER 89.995 KR. EX. MOMS.

Early bird rabat
Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Betal din mindjuice uddannelse i rater

Betal i rater
Vi tilbyder ratebetaling, hvor du kan dele din betaling op i 3 rater af DDK 29.998.

Det koster 1.000 kr ekstra pr rate af opdele betalingen.

Første rate betales ved tilmelding, anden rate en måned efter og tredje en måned efter.

Ratebetaling kan ikke kombineres med Early bird rabat.

SKattefri uddannelse

Få Ledercoach Uddannelsen skattefrit
Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Mindjuice Ledercoach Uddannelse som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. Det vil sige din løn inden du får fratrukket skat – så du sparer skatten.

Uddannelsesudgifter er omfattet af ordningen, men ledercoach coachuddannelsen skal selvfølgelig være relevant for dit arbejde.

Ring gerne til os på 3313 3301 og hør mere om ordningen og dine muligheder – eller kontakt SKAT på 7222 1818.


Lokation

Uddannelsen afholdes som en blanding af fysisk fremmøde og online undervisning.
Den fysiske lokation er Mindjuice Headquarter, Vimmelskaftet 41C, 1161 København K.

Hvordan kan du bruge ledercoach uddannelsen i dit liv?

Gratis Coaching Strategi Session

Vil du vide mere om indholdet på ledercoach uddannelsen og hvordan du kan bruge coaching i dit private og professionelle liv?
Så book en gratis og inspirerende afklaringssamtale med en af vores Mindjuices Coaches.

Opdag hvad Mindjuice Ledercoach Uddannelse kan gøre for dig i dit liv.

Næste hold på Mindjuice Ledercoach Uddannelse

Start

Sted

Datoer

Tilmelding

02. 05. 2024
Fysisk & Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1 (online):
02. 05. 2024 kl. 09:00-17:00
:
03. 05. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (fysisk):
06. 06. 2024 kl. 09:00-17:00
:
07. 06. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk):
22. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
:
23. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (fysisk):
26. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
:
27. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online):
31. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
:
01. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (online):
05. 12. 2024 kl. 09:00-17:00
:
06. 12. 2024 kl. 09:00-17:00
Graduering (online):
06. 12. 2024 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
LCU 152
recX2iPjRZynED5uH
Modul 1 (online)
02. 05. 2024 kl. 09:00-17:00
03. 05. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (fysisk)
06. 06. 2024 kl. 09:00-17:00
07. 06. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk)
22. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
23. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (fysisk)
26. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
27. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online)
31. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
01. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (online)
05. 12. 2024 kl. 09:00-17:00
06. 12. 2024 kl. 09:00-17:00
Graduering (online)
06. 12. 2024 kl. 17:30-19:00
05. 09. 2024
Fysisk & Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1 (fysisk):
05. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
:
06. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (fysisk):
10. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
:
11. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk):
21. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
:
22. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (online):
16. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
:
17. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online):
20. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
:
21. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (online):
03. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
:
04. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering (online):
04. 04. 2025 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
LCU 154
recWSGFIofNKYNKRY
Modul 1 (fysisk)
05. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
06. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (fysisk)
10. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
11. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk)
21. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
22. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (online)
16. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
17. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online)
20. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
21. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (online)
03. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
04. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering (online)
04. 04. 2025 kl. 17:30-19:00
08. 05. 2025
Fysisk & Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1 (fysisk):
08. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
:
09. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (fysisk):
12. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
:
13. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk):
21. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
:
22. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (online):
25. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
:
26. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online):
06. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
:
07. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (online):
11. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
:
12. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering (online):
12. 12. 2025 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
LCU 158
recWSGFIofNKYNKRY
Modul 1 (fysisk)
08. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
09. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (fysisk)
12. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
13. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk)
21. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
22. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (online)
25. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
26. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online)
06. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
07. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (online)
11. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
12. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering (online)
12. 12. 2025 kl. 17:30-19:00
04. 09. 2025
Fysisk & Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1 (fysisk):
04. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
:
05. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (fysisk):
09. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
:
10. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk):
20. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
:
21. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (online):
15. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
:
16. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online):
26. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
:
27. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (online):
09. 04. 2026 kl. 09:00-17:00
:
10. 04. 2026 kl. 09:00-17:00
Graduering (online):
10. 04. 2026 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
LCU 160
recWSGFIofNKYNKRY
Modul 1 (fysisk)
04. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
05. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (fysisk)
09. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
10. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk)
20. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
21. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (online)
15. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
16. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online)
26. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
27. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (online)
09. 04. 2026 kl. 09:00-17:00
10. 04. 2026 kl. 09:00-17:00
Graduering (online)
10. 04. 2026 kl. 17:30-19:00

MINDJUICE

Nyhedsbrev

Visdom og trends indenfor selvudvikling
+ Invitationer til Special Events kun for abonnenter