NYTÅRS-TILBUD
SPAR 20% PÅ ALLE
UDDANNELSER

Online kurser

Kender du typen?

+ Mindjuice nye Enneagram test Kender du følelsen af at give op på forandring i områder af livet, fx på arbejdet eller derhjemme, fordi du er endt i blindgyder ....

THE MINDJUICE DOJO

Instinkternes DNA

Nyhed Enneagramrejsen: Denne gang dedikerer vi et helt modul til hver af typerne i Enneagrammet.

THE MINDJUICE DOJO

ONLINE KURSUS [10 TIMER]

Kender du typen?

+ Mindjuice nye Enneagram test Kender du følelsen af at give op på forandring i områder af livet, fx på arbejdet eller derhjemme, fordi du er endt i blindgyder ....

ONLINE KURSUS [15 TIMER]

Instinkternes DNA

Nyhed Enneagramrejsen: Denne gang dedikerer vi et helt modul til hver af typerne i Enneagrammet.

Kurser

No data was found

Uddannelser

UDDANNELSE [6 MDR]

Coachuddannelse

Lær at kortlægge vejen til motivation, drivkraft og ægte livskvalitet.

UDDANNELSE [6 MDR]

Ledercoach Uddannelse

Potent sammensætning der skaber ledelse, performance og personlig power.

UDDANNELSE [9 MDR]

Masteruddannelse i Teamcoaching & Leadership

Seriøs cocktail af visdom, som bringer mennesker fulde potentiale op til overfladen. 

NETVÆRK [12 MDR]

Mastermind #1

Spirituelt Netværk Vil du være en game-changer i livet?

FAQ

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på info@mindjuice.com eller 3313 3301.

Ja, du skal tage Coachuddannelsen eller Ledercoach Uddannelsen inden Masteruddannelsen, da Masteruddannelsen er en seriøs og avanceret udviklingsproces, som kræver, at deltagerne har et vist niveau af træning. Ellers vil det være en alt for grænseoverskridende og udfordrende proces. Hvis du har gennemført en anden uddannelse med min. 100 timers coaching, ledelsescoaching inkl. egen personlig udvikling, kan du ansøge om at blive optaget.
Nej, slet ikke. Uanset om du er ny eller erfaren indenfor Enneagrammet, vil du opleve en helt ny dimension, når Enneagrammet gennem Mindjuice Metoden fusioneres med personligt lederskab, kommunikation, systemisk teori og transformativ coaching.
Nej, Leder Coachuddannelsen er specifikt rettet mod mennesker som er eller ønsker at være ledere og iværksættere. Det betyder, at Ledercoach Uddannelsen bygger på et andet erhvervsmæssigt og professionelt fundament, som primært vil være af interesse for den gruppe mennesker.

Vores Coachuddannelse er en uddannelse i bevidsthed. Du får et spirituelt og psykologisk landkort over det menneskelige potentiale, så du forstår dig selv og andre, og bliver i stand til at skabe de resultater, som du drømmer om.

Vores største kvalitetsstempel får du fra vores næsten 4.000 certificerede coaches. Hør fra dem her, hvilken betydning uddannelsen har haft for dem Hør fra dem her

Hvis coaching er et stykke værktøj, er uddannelsen hele værktøjskassen. Vores model for transformativ coaching er et effektivt redskab til at skabe og facilitere de store forandringsprocesser i dig og i andre. Men uddannelsen er langt mere end en coachuddannelse. Det er en uddannelse i alle de ting det kræver at bruge en coachuddannelse, såsom selvindsigt, visdom, personligt lederskab, og menneskekundskab. Uden dem er coaching ren teknik. Med hele dig i spil bliver det kraftfuld praktik.

Mindjuice Academy er en af Danmarks førende kursus- og coachingvirksomheder. Mindjuice ledes af grundlægger og administrerende direktør, Pernille W. Lauritsen.
Sammen med teamet i Mindjuice har hun de sidste snart 20 år certificeret næsten 4.000 mennesker i Mindjuice Metoden – et af de mest effektive og målrettede redskaber i arbejdet med individer, såvel som med større teams i erhvervslivet.
Med over 143 hold afholdt, er Mindjuice Academy en af de største skoler i coaching og bevidsthed i verden.

Læs mere om Mindjuice her

MINDJUICE

Nyhedsbrev

Visdom og trends indenfor selvudvikling
+ Invitationer til Special Events kun for abonnenter