NYTÅRS-TILBUD
SPAR 20% PÅ
COACHUDDANNELSEN

Mindjuice Coachuddannelse I Mindjuice Academy I ICF godkendt
Mindjuice Coachuddannelse I Mindjuice Academy I ICF godkendt

NÆSTE KURSUS

Start dato:

25. 04. 2024

Tid:

09:00

Lokation:

Online

Mindjuice Coachuddannelse

Danmarks førende coachuddannelse

Mindjuice Coachuddannelse tager din udvikling til nye højder, forbedrer dine coachingfærdigheder og giver dig redskaber til støtte dig selv og andre i deres personlige og professionelle udvikling. Uddannelsen giver dig mulighed for at forbedre dine kommunikationsfærdigheder, styrke dit personlige lederskab og udvikle en dyb forståelse af menneskelig adfærd.

Gå ikke glip af vores næste gratis Masterclass om Coachuddannelsen »

Uanset om du ønsker at blive en professionel coach eller bare ønsker at forbedre dine færdigheder i din nuværende rolle, er coachuddannelsen en værdifuld investering i din karriere og personlige udvikling. Så hvis du overvejer en coachuddannelse, så tøv ikke med at tage det næste skridt og investere i dig selv og din fremtid.

Pris på Mindjuice Coachuddannelse

Prisen for er 54.995,- kr. Der er ikke moms på uddannelsen.

Det får du:

Det lærer du:

yeshi-kangrang-iuqxv7kFj64-unsplash (1)

Tag din online coachuddannelse hos Mindjuice​

Al erfaring fortæller os, at du er endt på denne side, fordi du enten ønsker at kunne forandre ting i dit eget liv eller ønsker at lære, hvordan du støtter andre i at forandre ting i deres liv.

Hvordan ville det være at kunne uanset, hvor du eller andre befinder sig?

Det er nu muligt, når vi udbyder vores coachuddannelse online, og responsen har været overvældende god, da undervisning online giver nogen helt andre muligheder.

Vores unikke coachuddannelse kalder vi for en grunduddannelse i livet, fordi det handler om langt mere end blot coaching.

Nemlig om fundamentale life skills det kræver at skabe fundament, forandring og forbedringer i livet.

Hvorfor er det en fordel at tage uddannelsen online?

Det er forståeligt at være skeptisk overfor, hvorvidt vi kan skabe det ærlige og nærværende rum, vi er kendte for online. Men skepsissen bliver hurtigt vendt til begejstring og positive respons over, at vi skaber et virtuelt rum til fordybelse og nærvær:

”Jeg synes at online-undervisningen har fungeret over al forventning, fordi jeg har følt mig tryg i rammerne. Jeg har kunne være koncentreret uden forstyrrelse og lært mine medstuderende at kende gennem nærværende samtaler med underviserne”. (Bente Haugbøl, leder)

”Jeg var skeptisk overfor online undervisning, men det fungerede virkelig godt og al tiden blev udnyttet optimalt, specielt når vi var i breakoutroom. Det gik hurtigt og effektivt, hvor jeg tænker, at der går lidt mere tid, når vi skal gøre det fysisk.” (René Hansgaard, VVS’er)

Mindjuice online coachinguddannelse

Det siger tidligere deltagere

Anette Nielsen
Anette NielsenKundechef i TDC
Læs mere
"Stor kvalitet i underviserne, langt mere end forventet. De går i dybden, intet er overfladisk. Jeg har ikke fortrudt mit valg et sekund."
Jesper Præstensgaard
Jesper PræstensgaardBestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien
Læs mere
"Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er."
Cecilie Rivas
Cecilie RivasStuderende
Læs mere
"Jeg har facet min frygt for at tale foran andre og har opdaget, at det ikke er farligt at vise mine følelser."
Louise Mørkeberg
Louise MørkebergPædagog
Læs mere
"Jeg lærte, at alle følelser og behov er vigtige. De er der for at hjælpe mig med at leve mit liv fuldt ud."

Mindjuice Coachuddannelse er ACTP-krediteret hos ICF

Vores uddannelse har verdens højest rangerede kvalitetsstempel

Vi bruger løbende meget tid på at opretholde vores kvalitetsstempel fra ICF, vores såkaldte ACTP-certifiering. ACTP’en er den højeste godkendelse en coachinguddannelse kan få.

Det sikrer dig et niveau med de bedste coachingskoler i verden = uanede muligheder for at arbejde som coach herhjemme og ude i verden. Det svarer til at gå på Harvard eller Princeton indenfor coaching-verdenen.

ACTP-godkendelsen hos os betyder, at du som færdiguddannet coach i Mindjuice, kan blive certificeret hos ICF med et globalt højt respekteret kvalitetsstempel.

Mindjuice online coachinguddannelse

International Coaching Federation anbefaler online-undervisning

Vi ved, at det er jungle at finde ud af, hvilken coachuddannelse, der er bedst.

Derfor har vi igennem årene samarbejdet med verdens største uafhængige coach-organisation ICF (The International Coaching Federation).

Vores grundlægger Pernille W. Lauritsen blev af 300 danske coaches valgt som præsident for ICF Danmark i vores første år.

Igennem flere år var hun således med til at hæve coaching-standarderne i Danmark i både medierne og i erhvervslivet. Senere blev hun valgt af 45 medlemslande til at repræsentere coaching i Europa, Afrika og Mellemøsten.

ICF anbefalede alle deres certificerede skoler at overgå til online-undervisning under COVID-19 med den begrundelse, at en dygtig internationalt certificeret coach skal kunne arbejde online.

Samtidig er behovet for coaches nærmest eksploderet efter krisen, hvor forandringer går hurtigere end nogensinde, og arbejdspladser, familier og ledere dealer med øget stressniveau.

Vi oplevede, at vores elever blev dygtigere ved at blive undervist online, og derfor har vi valgt at beholde det format.

Coaching handler om læring og lige nu skal alle lære at navigere i forandring.

Hvad lærer jeg på coachuddannelsen?

På Mindjuice Coachuddannelse kultiverer du det bedste af dig selv i et styrkende fællesskab.

Vi har afholdt mere end 140 coachinguddannelser gennem årene, og den erfaring har vi brugt til at skabe en uddannelse af utrolig høj kvalitet med plads til alle uafhængig af baggrund og erfaring.

Selve uddannelsen består af 6 moduler af 2 dages varighed, og typisk har vi max 25 elever på et hold.

Mellem modulerne vil du modtage i alt 10 timers mentorcoaching, hvor du vil modtage feedback og supervision på dine færdigheder. 3 af timerne foregår som individuelle sessioner, og 7 af timerne foregår i grupper.

Alt sammen for at styrke din udvikling mest optimalt.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen består af teori, cases og øvelser, og vi er kendt for at være dygtige formidlere, som gør komplekse teorier simple og til at forstå og bruge i hverdagen.

Da Danmark lukkede ned første gang i marts 2020, var grundlægger, Pernille W. Lauritsen, netop landet fra Los Angeles sammen med sin familie efter 3 måneders udstationering.

De røg alle sammen direkte i karantæne. Helt i tråd med sin grundlæggende filosofi brugte Pernille krisen som et vendepunkt.

Hun tændte for kameraet i sin telefon og gik live på Facebook. Her begyndte hun, at undervise folk i, hvordan de bedst muligt kunne håndtere nedlukningen.

Over 60 Livestreams senere har hun optimeret og forfinet sin egen og hele underviserteamets evne til at brænde igennem på skærmen.

Det kommer naturligvis dig til stor gavn som deltager på Coachuddannelsen online. Du vil opleve levende formidling på et højt niveau.

Vi har samtidig fokus på øget bevægelse og øvelser, der styrker dit kendskab til de andre, når undervisningen foregår online.

Undervejs opdager du dine egne helt unikke evner, og du erfarer, at hjertet trumfer janteloven, og at det er værd at tage rejsen ind i dig selv og videre ud i livet.

Du behøver ikke ville være coach for at tage uddannelsen

Coaching viser dig et paradigme af muligheder, som styrker din kommunikation, dine relationer samt dit personlige lederskab, uanset hvor du står i livet.

Arbejder du med mennesker er det oplagt, men mange gør det også for at styrke sig selv.

Vi er en skole fuld af muligheder for videre træning, gratis Masterclasses og events. Vi har et stort fællesskab af frivillige, som bruger vores rammer til at udvide deres netværk.

Desuden arbejder vi tæt sammen med erhvervslivet og leverer flere målrettet kurser og uddannelser.

I kraft af videnskab, visdom, nye venner og verdens bedste undervisere indenfor coaching og en række andre felter, finder du gennemslagskraft, din power og dit personlige lederskab.

Im-Possible_hojformat

Hvordan adskiller Mindjuice sig fra andre uddannelser?

Vores fundament bygger på Mindjuice Metoden, hvilket har taget over 20 år at udarbejde. Det er en kraftfuld tilgang og en unik fusion af 5 nøje udvalgte traditioner:

  • Kognitiv Coaching
  • Personligt Lederskab
  • Visdomsteori (herunder Enneagrammet)
  • Systemisk Teori
  • Kraftfuld Kommunikation


Tilsamnen en kombination, der er uden sin lige.

Et bredt felt af discipliner

Det teoretiske fundament på coachuddannelsen er et globalt sammenkog inden for kerneområderne personligt lederskab, systemisk teori, kraftfuld kommunikation, kognitiv coaching og psykologi.

Derudover integrerer vi skyggearbejde, baseret på psykoanalytiker C. G. Jungs arbejde.

Vi integrerer Enneagrammet, som er en af verdens hurtigst voksende og populære typologier i udviklingen af mennesker, som der undervises i på Stanford University.

Samtidig ligger der en essentiel og universel oplevelse i det at være menneske, og vi læner os med stor fordel op af årtusinders globale visdomsteorier.

Tilsammen har vi skabt en unik cocktail, som fast-forwarder din udvikling på holistisk vis, hvor samspillet mellem krop, følelser og tanker er alt afgørende fremfor kun at fokusere på det ene område.

dave-smith-HOnLgVruINw-unsplash (1)

Uddannelsen udvikler sig konstant

Til slut skal det siges at hjerneforskning, teknologi og anden moderne videnskab er i fuld gang med at opklare det mysterium, som er mennesket.

Vi får hver dag nye og hidtil usynlige snapshots af vores indre univers, som fortæller os, hvordan vi kan finindstille vores følelsesmæssige og mentale urværk.

Vi har afholdt mere end 140 coachuddannelser gennem årene, hvilket gør os til en af de største skoler i Europa. Derfor udvikler vi os også konstant.

Vi integrerer ny forskning og metoder løbende, og oplever derfor også at vores elever kommer igen og igen, for at opgradere deres viden indenfor et bredt felt af discipliner.

Din garanti for kvalitet

Indhold på Coachuddannelsen

Hvad er coaching, og hvad er coaching ikke? 
Du lærer, hvordan coaching adskiller sig fra terapi, supervision, vejledning, motivation og rådgivning.

Kraftfuld lytten
Du bliver trænet i at lytte uden at fortolke og vurdere.

De 5 klassiske grundfaser
Mål, forhindringer, mønsterbrud, muligheder og commitment.

Fase 1: Målafklaring
Du får træning i at blive skarp til målafklaring.

ICF’s kernekompetencer og etiske regler
Du lærer ICF’s kernekompetencer og etiske regler for coaching.

Enneagrammet
Du bliver præsenteret for de 9 typer i tidens hotteste typeværktøj ‘Enneagrammet’. 

Mentale armbøjninger
Der er kun én måde at blive en ekstraordinær coach på, og det er gennem læring og træning. 

Kraftfuld Kommunikation©
Du bliver trænet i forskellige former for kommunikation, og vi sætter fokus på, hvilke resultater
det skaber.

Vigtige spørgsmål
Du lærer løbende at stille de spørgsmål, der gør forskellen.

Bevidst om det, du siger
Du lærer at ændre begrænsende kommunikation til nye, inspirerende måder at sige tingene på, der kalder det bedste frem i andre.

Din krop taler også
Træning i at være tilstede med din coachee, så din stemme og kropsholdning understreger
dit budskabet.

Fase 2: Forhindringer
Du lærer at skelne og undersøge forhindringer.

Overbevisninger
Du lærer at lytte efter overbevisninger, der hæmmer og coache mod nogle, der
styrker.

Den falske komfortzone
Kan du risikere noget og føle dig fri og glad samtidig?

Skyggecoaching
Du bliver introduceret til, hvordan du vender din frygt fra begrænsning til gennembrud.

Mentale armbøjninger
På dette modul træner vi, så du får prøvet alt det nye og får feedback på din måde at coache på.

Fra tilskuer til spiller i livet
Ansvarlighed giver styrke, offerrolle skaber frygt. Du lærer at coache dine coachees til at være årsag til deres liv i modsætning til offer for livet.

Fase 3: Motivation og mønsterbrud
Du bliver trænet i at finde motivationen frem i folk og bryde de mønstre, der står i vejen for handling.

Fakta og Fortælling©
Hvad skete der, og hvad fortæller du dig selv? Du lærer at skelne fortolkninger fra fakta og få styrke tilbage i livet – både hos dig selv og din coachee.

Hjælperne
Du får træning i at være tilstede med din coachee, så din stemme og kropsholdning understreger dine ord fremfor at spænde ben for budskabet.

Universelle Sandheder©
Universelle leveregler, der giver dyb mening, og som samtidig gør livet lettere og sjovere at leve.

Din personlige styrke
Du får ikke adgang til dit fulde potentiale uden også at møde din frygt i livet. Hvor stort er du villig til at lade dit liv blive, og hvordan giver du din lærdom videre til andre?

Den falske komfortzone
Hvad skal der til, for at du føler dig tryg? Kan du risikere noget og føle dig fri og glad samtidig?
Det kigger vi nærmere på.

Mentale armbøjninger
På tredje modul træner vi værktøjer, så du får adgang til at kende dem og bruge dem, når du coacher.

Fase 4: Muligheder
Hvad er muligt med alle de gennembrud, du har skabt undervejs i din coachingsession? Og hvad indebærer de muligheder, du ønsker? Du lærer at vise den, du coacher, det hele billede, hvilket gør det nemt at vælge.

Fase 5: Commitment
Uden commitment forsvinder bevidsthed ud i den blå luft. Du lærer at sikre, at din coachee committer sig kraftfuldt til at nå i mål.

Reframe og preframe
Hvordan siger du tingene på den mest kraftfulde måde? Du bliver trænet i at sætte rammen på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til et givent mål. 

Vision og mission
De færreste mennesker giver sig tid til at formulere en vision og mission for deres liv. På dette modul får du lejlighed til at committe dig til en fremtid, der virkelig inspirerer dig.

Klassisk gameplanning
Du lærer, hvordan du laver en effektiv plan hen imod det mål, som du eller din coachee ønsker at nå. 


Overblik i coaching
Du bliver introduceret til forskellige måder og metoder til at holde styr på dine coachingsessions og informationer om dem, du coacher.

Mentale armbøjninger
Der er masser af nye værktøjer at træne, og vi fokuserer på, at du kan alle faser – og ikke mindst de to nye.

Hvordan indleder jeg et coachingforløb?
Du får nogle metoder, der sikrer dig en god start med den, du coacher, uanset om det er en enkelt samtale eller et længere forløb.

Hvilke værktøjer er vigtigst at bruge først?
På dette modul træner vi, hvordan du skaber en naturlig
proces med de personer, du coacher.

Den svære samtale
Hvordan vurderer jeg, om coaching er den rette metode at bruge i en given situation? Hvordan tackler jeg en følelsesmæssig svær samtale med en person, der er konfronteret?

Klassiske udfordringer
Hvilke særlige relationer kan det være uhensigtsmæssigt at coache? Både som leder, medarbejder, ven og veninde imellem er der udfordringer, som er vigtige at kende, inden du indleder en coachingrelation.

Hvordan får jeg succes som selvstændig coach?
Vi giver dig en række konkrete forslag til, hvordan du opbygger en coachingbusiness, som du
kan leve af, hvis du ønsker at coache på fuld tid.


Skriftlig eksamination
På dette modul gennemgår du en skriftlig prøve i den viden, du har lært i løbet af uddannelsen.


Mundtlig eksamination
På modul 6 gennemgår du en mundtlig prøve, hvor du viser dine evner som coach.

Efter beståelse af både den skriftlige og mundtlige eksamen modtager du din certificering som
Mindjuice Coach.

Afrunding
På en kraftfuld måde afrunder vi som hold den rejse, I har gennemgået på uddannelsen. 

Program for Mindjuice Coachuddannelse

Se vores program for coachinguddannelse og læs mere om indholdet på hvert modul.

Download PDF
Download program for Mindjuice Coachuddannelse her

Pernille W Lauritsen - Mindjuice Academy

Undervisere på Coachuddannelsen

Hovedunderviser er Pernille W Lauritsen – Internationalt anerkendt underviser

Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 20 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA.

Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuices coachingmodel og coachuddannelser, foredragsholder, og forfatter til 4 bøger.

Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført uddannelser og træningsforløb hos flere internationale undervisere, såsom psykolog Irene Ostrich, Byron Katie, Pablo Russel og Debbie Ford. Hun har desuden haft et tæt samarbejde med nu afdøde Don Riso fra Enneagraminstituttet i New York og den danske familieterapeut, stifter af Kempler Instituttet Jesper Juul.

Herudover bliver du undervist af Mindjuices erfarne og engagerede underviserteam og evt gæsteundervisere.

Tilmelding til Mindjuice Coachuddannelse

PRISEN ER 54.995 KR. DER ER IKKE MOMS PÅ UDDANNELSEN.

Early Bird rabat
Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Betal i rater
Vi tilbyder ratebetaling, hvor du kan dele din betaling op i 3 rater af DDK 18.332.
Det koster 1.000 kr ekstra pr rate af opdele betalingen.
Første rate betales ved tilmelding, anden rate en måned efter og tredje en måned efter.

Ratebetaling kan ikke kombineres med Early bird rabat.

SKattefri uddannelse

Få Coachuddannelsen skattefrit
Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Mindjuice’s Coachuddannelse som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. Det vil sige din løn inden du får fratrukket skat – så du sparer skatten.

Uddannelsesudgifter er omfattet af ordningen, men coachuddannelsen skal selvfølgelig være relevant for dit arbejde.

Ring gerne til os på 3313 3301 og hør mere om ordningen og dine muligheder – eller kontakt SKAT på 7222 1818.


Mindjuice Academy samarbejder Coach.dk
Mindjuice’s coachuddannelse efterlever de krav en skal opfylde, for at kunne blive listet på coach.dk’s coachuddannelsesoversigt.

Samarbejdsaftalen gentegnes årligt.

Hvordan kan du bruge coachuddannelsen i dit liv?

Gratis Coaching Strategi Session

Vil du vide mere om indholdet på Coachinguddannelsen og hvordan du kan bruge coaching i dit private og professionelle liv?
Så book en gratis og inspirerende afklaringssamtale med en af vores Mindjuices Coaches.

Opdag hvad Mindjuice Coachuddannelse kan gøre for dig i dit liv.

Næste hold på MINDJUICE COACHUDDANNELSE

Start

Sted

Datoer

Tilmelding

25. 04. 2024
Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1:
25. 04. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 1:
26. 04. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
23. 05. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
24. 05. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
13. 06. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
14. 06. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
08. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
09. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
12. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
13. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
31. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
01. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Graduering:
01. 11. 2024 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
CU 150
recJf2bKkkdGdhYwB
Modul 1
25. 04. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 1
26. 04. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2
23. 05. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2
24. 05. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3
13. 06. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3
14. 06. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4
08. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4
09. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 5
12. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 5
13. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 6
31. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 6
01. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Graduering
01. 11. 2024 kl. 17:30-19:00
31. 08. 2024
Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1:
31. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 1:
01. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
28. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
29. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
09. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
10. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
04. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
05. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
01. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
02. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
01. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
02. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering:
02. 03. 2025 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
CU 153
recHhVO2QEk1yvGSu
Modul 1
31. 08. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 1
01. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2
28. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2
29. 09. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3
09. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3
10. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 4
04. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4
05. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5
01. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5
02. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6
01. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6
02. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering
02. 03. 2025 kl. 17:30-19:00
03. 10. 2024
Online (Engelsk)
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1:
03. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 1:
04. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
14. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
15. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
09. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
10. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
06. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
07. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
20. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
21. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
01. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
02. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering:
02. 05. 2025 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
CU 155 - Engelsk
rec8VCqys0YpE1dHd
Modul 1
03. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 1
04. 10. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2
14. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 2
15. 11. 2024 kl. 09:00-17:00
Modul 3
09. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3
10. 01. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4
06. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4
07. 02. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5
20. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5
21. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6
01. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6
02. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering
02. 05. 2025 kl. 17:30-19:00
13. 03. 2025
Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1:
13. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 1:
14. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
10. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
11. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
15. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
16. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
19. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
20. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
07. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
08. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
11. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
12. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering:
12. 09. 2025 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
CU 156
recJf2bKkkdGdhYwB
Modul 1
13. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 1
14. 03. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2
10. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2
11. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3
15. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3
16. 05. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4
19. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4
20. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5
07. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5
08. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6
11. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6
12. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering
12. 09. 2025 kl. 17:30-19:00
30. 08. 2025
Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1:
30. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 1:
31. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
04. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
05. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
15. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
16. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
03. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
04. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
31. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
01. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
07. 03. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
08. 03. 2026 kl. 09:00-17:00
Graduering:
08. 03. 2026 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
CU 159
recHhVO2QEk1yvGSu
Modul 1
30. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 1
31. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2
04. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2
05. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3
15. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3
16. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4
03. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 4
04. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5
31. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5
01. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6
07. 03. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6
08. 03. 2026 kl. 09:00-17:00
Graduering
08. 03. 2026 kl. 17:30-19:00
02. 10. 2025
Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1:
02. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 1:
03. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
13. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2:
14. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
08. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 3:
09. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
05. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 4:
06. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
19. 03. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5:
20. 03. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
30. 04. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6:
01. 05. 2026 kl. 09:00-17:00
Graduering:
01. 05. 2026 kl. 17:30-19:00

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
CU 161
recHhVO2QEk1yvGSu
Modul 1
02. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 1
03. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2
13. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2
14. 11. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3
08. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 3
09. 01. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 4
05. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 4
06. 02. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5
19. 03. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 5
20. 03. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6
30. 04. 2026 kl. 09:00-17:00
Modul 6
01. 05. 2026 kl. 09:00-17:00
Graduering
01. 05. 2026 kl. 17:30-19:00

MINDJUICE

Nyhedsbrev

Visdom og trends indenfor selvudvikling
+ Invitationer til Special Events kun for abonnenter