Mindjuice Enneagram kursus | Instinkternes DNA
Mindjuice Enneagram kursus | Instinkternes DNA
No data was found
Tilmeld dig her

Instinkternes DNA - Danmarks største online Enneagramkursus

På dette online mini-forløb “Instinkternes DNA” får du et unikt indblik i de 9 personlighedstypers instinktmæssige varianter i verdens mest anvendte persontypeværktøj Enneagrammet.

Pernille W Lauritsen er ekspert i og har undervist i Enneagrammets instinkter de sidste 15 år, så her får du videoundervisning der skaber forandring på et dybdegående niveau. Lær at bruge Enneagrammets typelærer i både dit private og professionelle liv.

Det får du:

Det lærer du:

Pris: 4.595 kr. inkl. moms

Kender du længslen efter at bruge dig selv fuldt ud?

Det kan du kun, hvis du udvikler dit mindset.

Uden træning sker der det, at hver gang du prøver at slå et nyt sving i et andet tempo, så ryger du i grøften.

Når vi har det på den måde, er det fristende at give op på at forsøge at forandre os.

Lige nu er verden åben overfor nye måder at gøre tingene på. Det gælder også for dig. Du har altså en unik chance for at koble dig på en kollektiv vilje til forandring.

Vil du med på din egen indre jordomrejse?

Prøv at forestille dig, at dit indre består af 9 forskellige kontinenter.

Når du rejser igennem i dem alle, lærer du alle typernes mindsæt, adfærd og sprog rigtig godt at kende. For til sidst at kunne færdes frit overalt.

Det er en form for indre jordomrejse igennem de 9 fascinerende typer i Enneagrammet inkl. de instinktmæssige varianter af hver type. Du har dem alle sammen inden i dig. De skal bare udforskes gennem en indre opdagelsesrejse.

Velkommen til ’Instinkternes DNA’

Det er altid lettere at forandre sig sammen med andre end alene.

Midt i Coronakrisen skabte vi onlinekursuset ’Kender du typen?’.

Vi blev hurtigt klar over, at krisen – som kriser altid gør – kaldte på behovet for at lære os selv bedre at kende. De første 140 pladser røg på en uge.

Siden har flere hundrede deltaget. Og de vil have mere. Hvorfor?

Fordi det giver dig kontrollen tilbage at kende dig selv. At kende svarene på:

Hvorfor reagerer jeg, som jeg gør? Hvad er mit motiv egentlig? Og ikke mindst: Hvordan ændrer jeg det?

Opdag dine instinkters DNA

Derfor skabte vi mini-forløbet ‘Instinkternes DNA’, så du har mulighed for at dykke endnu dybere ind i Enneagramtypernes verden og lære typernes grundlæggende instinkter at kende.

Når du kender dine instinkters DNA, har du mulighed for at bryde med din autopilot og den automatiske måde, der styrer dit liv.

Gevinsten er frihed og et bevidst valg til alle tider.

Instinkterne afgør, hvem du er

Instinkterne styrer vores liv langt mere end vi aner.

Instinkterne er primale og oftest ubevidste menneskelige drivkræfter, som giver dyb indsigt i hvorfor du fungerer som du gør. Derfor er det altafgørende at kende dem godt, hvis du ønsker balance i livet.

Hvis dit liv var en flod, ville instinkterne være den stærke understrøm – de har en kraft og en betydning, du straks vil genkende i dit liv. Jo dybere din viden om instinkterne er, des mere ser du at de er afgørende for hvem du er, og hvorfor du træffer de valg du gør.

Instinkterne rummer dine største styrker og svagheder, og det er ofte instinkternes frygt som holder dig tilbage i livet. Med bevidsthed kan du vende deres kræfter til din fordel. Det er nøglen til skelsættende forståelse og forandring, og det er vores fokus med Instinkternes DNA.

Mindjuice Academy - Flow

De 3 grundlæggende instinkter

Ifølge Enneagrammet har du som menneske tre medfødte instinkter, som er prioriteret i forhold til hvor meget de styrer dine bevægelser i dagligdagen.

Grundlaget for arbejdet med instinkterne er, at vi har en tendens til at overforbruge vores første, dominante, instinkt. Og vi har en tendens til at bruge vores tredje (blinde) instinkt alt for lidt. Nøglen er balance, og i det øjeblik du begynder at balancere dine instinkter, vil du opleve at hele verden rykker sig omkring dig. Det er ren magi og alkymi for sjælen og livet.

Din stacking bestemmer dit liv

De tre instinkter er overlevelse, social og intens, og forståelsen af deres indflydelse på dit liv er som at åbne motorhjelmen til dit indre. De forklarer, hvorfor nogle af os har en tendens til at spilde sovs ned ad trøjen til fester og aldrig helt føle os voksne, og hvorfor andre konstant tjekker facebook og bekymrer sig for meget om hvor mange likes de får. Instinkterne forklarer dig. Det er næsten umuligt at overvurdere deres betydning.

Nøglen til balance

For at skabe balance i dit liv, må du starte med at opdage hvilket instinkt er primært styrer dine handlinger og hvilket der er blindt for dig. Herefter kan du skifte dit fokus fra det dominerende til det blinde instinkt og få nøglen til at skabe en dyb balance i dit liv.

Hvert modul – en ny type

På vores Enneagramkursus ’Kender du typen?’ gennemgik vi de mest klassiske temaer for typerne.

På normal Mindjuicemanér mixede vi tilgangen til enneagrammet med coaching, personligt lederskab og systemtisk teori.

På dette kursus dedikerer vi et helt modul til hver af typerne i Enneagrammet. Modul 1 handler altså om type 1, modul 2 om type 2 og så videre. For hver type gennemgår vi de tre primære instinkter, så du tydeligt kan se hvordan de påvirker dine handlinger.

Til dette særlige online læringsforløb med Pernille W. Lauritsen får du et indblik i, hvordan du integrerer hver eneste type i dig. Fremfor at være låst fast i din egen.

Forløbet er som altid baseret på Mindjuice Academys unikke fusion af Enneagrammet, udviklingspsykologi og transformativ coaching.

Overvej, at du ofte reagerer på samme måde, når du gerne vil ændre din adfærd. Selve det at ønske forandring eller være ’tvunget’ ud i den, fordi livet omkring dig forandres, trigger vores autopilot til at tage over.

Her er Enneagrammet enormt brugbart, både privat og arbejdsmæssigt, da læren om din egen type beskriver en negativ forudsigelighed i din adfærd.

Ved at lære hvordan du får adgang til Enneagrammets øvrige otte typer, bremser du din egen automatpilot.

Mindjuice Academy - Spirituel Master Mind

Indhold på ’Instinkternes DNA’

’Instinkternes DNA' med Pernille​

Pernille har igennem de sidste 23 år trænet over 10.000 mennesker i personlige transformationsprocesser, i kommunikation, krisehåndtering, visdomsteori og Enneagrammet. Hun er tidligere præsident for International Coach Federation i Danmark og har skrevet 4 bøger om relationer og movements. 

Nærværende og ærlig undervisning

Hun er desuden podcast-programvært på Podimo og tidligere radiovært for coachingprogrammet ‘Det Du Frygter’ på DR P1.

Hun er med i DR-dokumentaren ’Tessas Hævn’, hvor hun medvirker som coach i hvert afsnit.

Som underviser er Pernille kendt for sin levende og engagerende undervisning, som bringer nærvær, sårbarhed ind i “rummet” – også online, hvor hun har undervist i mere end et årti.

Pernille W. Lauritsen - Mindjuice Academy

Unikt samarbejde med Don Riso

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice Academy – en af de største skoler inden for personlig udvikling og bevidst lederskab i Skandinavien.

Hun er tidligere elev af Riso-Hudsons The Enneagram Institute i New York og havde i flere år Don Riso som sin personlige mentor og sparringspartner.

Et historisk samarbejde

Få år før sin død blev Don Riso tilknyttet Mindjuices Masteruddannelse, som fløj til New York for at møde den store mester ud i personlighedens kringelkroge.

Don beskrev Pernilles design af Masteruddannelsen som en direkte forlængelse af hans arbejde med Enneagrammet og de 9 bevidsthedsniveauer.

Køb adgang til mini-læringsforløb om Enneagrammet

Hvert modul er optaget og ligger i Mindjuice University, som du får adgang til.

Du får adgang til forløbet med det samme og kan se modulerne, når det passer dig.

Du har adgang til hele kurset et halvt år efter køb.

Pris: kun 4.595 kr. inkl. moms for over 15 timers undervisning + workbook

Om Mindjuice Academy

Founder af Mindjuice Academy, Pernille W. Lauritsen, har brugt mere end 20 år på at specialisere sig i, hvad det vil sige at være menneske, når det er både bedst og værst. Hun ved derfor meget om, hvordan små justeringer i det indre skaber store resultater i livet. Hendes enorme viden og visdom har hun siden grundlæggelsen i 2005 givet videre til teamet i Mindjuice Academy.

Vi har afholdt mere end 145 uddannelser og certificeret over 3.500 deltagere på længerevarende uddannelser, herunder top executives, kreative kunstnere, offentlige ledere, sportsfolk, advokater, ingeniører med mere.

Vi tør næsten garantere, at det du lærer, er noget du vil bruge og bygge videre på i resten af dit liv!

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på 3313 3301 eller send en mail til info@mindjuice.com.

Køb adgang til Enneagramrejse: din indre Odyssé

Start

Sted

Tilmelding

No data was found

Forårstilbud

SPAR 20%

Start dit livs rejse.
Spar 20% på Ledercoachuddannelsen, Masteruddannelsen og Mastermind.