CASE STUDY: AYSE TURAN

For Ayse gav uddannelsen i Mindjuice hende skubbet og modet til at springe ud i sin drøm om at starte sin egen virksomhed, og samtidig gøre noget for at ændre verden.

“Kunsten og den kreative verden har altid været en drøm for mig. Jeg havde et ønske om at designe, men jeg havde hverken den rigtige uddannelse eller baggrund, og jeg er blevet skolet til, at det med at starte som nobody, det var ikke en mulighed.”

Gennem uddannelsen fandt hun troen på sig selv, og på at alting kan lade sig gøre, hvis hun tror på det.
“Jeg så pludselig en masse muligheder. Før så jeg kun begrænsninger. Nu har jeg svært ved at se begrænsninger, når jeg kaster mig ud i noget. “

I dag har Ayse sin egen virksomhed, Bosphorus, hvor hun designer smykker som forener den vestlige verden med den mellemøstlige.

“Med min kurdisk-tyrkiske baggrund og danske opvækst, har det altid handlet om at kunne bygge broer mellem mennesker og kulturer.

Bosphorus broen i Istanbul er den eneste i verden der forbinder to kontinenter – Asien og Europa. For mig er den et symbol på det at bringe verdener sammen, og på at lære at se vores forskelle som gaver. Der opstår en helt unik visdom når vi mødes på midten af broen.”

Uddannelsen hjalp også til at forløse den store udfordring det var at finde frem til, og sætte ord på, det budskab hun kunne mærke brændte i hende.

“Mindjuice gav mig det jeg manglede. Hvis jeg ikke havde taget uddannelsen havde jeg stadig været rodløs. Nu har jeg fundet hjem til mig selv.“

Læs mere om Coachuddannelsen