Mindjuice Consulting Group I Mindjuice Business

“Discipline is the bridge between goals and accomplishments”

– Jim Rohn, Business Philosopher

“Discipline is the bridge between goals and accomplishments”

– Jim Rohn, Business Philosopher

Vores største kvalitetsstempel får du fra vores elever

citat_blue
5/5

“Mindjuice lærte mig at blive på egen banehalvdel og bruge spørgeteknik, så jeg i dag stimulerer mine medmennesker til at forløse deres fulde potentiale frem for at diktere.”

Jesper Klein-Petersen
Investor & selvstændig erhvervsleder
citat_blue
5/5

“Stor kvalitet i underviserne, langt mere end forventet. De går i dybden, intet er overfladisk. Jeg har ikke fortrudt mit valg et sekund.”

Anette Nielsen
Kundechef i TDC
citat_blue
5/5

“Grundig og kompetent gennemgang. God energi, flow og humor. Det har overrasket mig, hvor overbevisende Mindjuice-modellen er.”

Jesper Præstensgaard
Bestyrelsesformand, konsulent i Boston Consultning Group og tidligere direktør for Mærsk i Asien

Når svaret er spørgsmål

Psykologisk tryghed- og trivsel er blevet buzzwords i erhvervslivet som aldrig før og med god grund. Senest har McKinsey i februar 2023 beskrevet, hvordan produktion, effektivitet og motivation igen er dalet på arbejdspladser verden over.

En dansk undersøgelse bekræfter, at kun 15% af den danske arbejdsstyrke føler sig følelsesmæssigt engagerede i deres arbejde, og at 25% af ledere føler frygt, stress og usikkerhed i rollen som leder.

Det er skræmmende tal, men til gengæld glæder det os, at coaching i dag bliver beskrevet som fremtidens leders mest efterspurgte færdighed. Det giver god mening, at når vores sædvanlige metoder til at finde svar oversvømmes af stress og uforudsigelighed, så er modsvaret at arbejde nysgerrigt og eksplorativt med spørgsmål, lytning og øget bevidsthed.

Vi oplever igen og igen, at ledere ånder lettet op, når de opdager, at de fleste af deres udfordringer er universelle, og at der ikke er “andet galt” end et stort behov for nye redskaber i værktøjskassen.

Det er hævet over enhver tvivl, at en fællesnævner for de virksomheder, der kommer succesfuldt gennem disse usikre tider uden at gå ned med stress, er de, som investerer i ‘det coachende lederskab’.

For når spillerummet og udsynet er begrænset, så er det coachende lederskab det mest effektive princip til at skabe balance i beslutninger, kommunikation, tryghed og relationer.

Igennem de sidste 18 år har vi i Mindjuice uddannet, trænet og coachet mere end 2.000 mellemledere, topledere, ejerledere og entreprenører i både Danmark og udlandet.

Senest har vi post-corona uddannet 50 ledere i en stor international virksomhed med lokationer i New York, London, Sydney, Amsterdam og København.

Vil du vide mere om vores coaching tilbud til ledere samt lederkurser- og uddannelser, så ring til os på 3313 3301 hverdage ml. 9-15 eller Book en samtale her

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mindjuice Consult Group

Medarbejdertrivsel og bedre tal på bundlinjen

Gennem de sidste mange år har Mindjuice hjulpet virksomheder i både Danmark og udlandet med at skabe blomstrende arbejdspladser.

Vi afholder workshops, skræddersyede forløb, tilbyder coaching af den enkelte medarbejder eller leder og tilbyder teamcoaching af større eller mindre teams.

Hvad kan Mindjuice Consult hjælpe med?

Nogle gange er teamarbejdet udfordret af begrænset kommunikation, konflikter, kriser eller andre udfordringer. Andre gange ønsker virksomheden at optimere samarbejdet internt og eksternt eller skabe en fælles vision og mission via teamcoaching eller undervisning.

Uanset hvad der er jeres udfordring eller mål, så kan Mindjuice Consult hjælpe jer på rette vej.

Skræddersyet løsning // meget mere end coaching

Udover coaching tilbyder vi arbejdet med Kraftfuld kommunikation, konflikthåndtering, målsætning, vision og mission, relationsarbejde, typeværktøjet Enneagrammet og meget mere.

Hvad er den rette løsning for jer?

Book en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder frem til jeres største udfordringer, jeres mål og potentialer og hvilken løsning er bedst for netop jeres virksomhed eller organisation.

Det coachende lederskab

Mindjuice tilbyder en særlig uddannelse til dig, der er erhvervsleder eller mellemleder.

På vores executive ledercoachuddannelse får du som leder en masse redskaber til, hvordan du kan optimere din virksomhed og skabe bedre medarbejdertrivsel, øget samarbejde og synlige resultater.

Uddannelsen er både for den erfarne leder og den nye leder, der ønsker en dyb indsigt i den menneskelige naturlig og grundig træning i ledercoachingens principper.

Læs mere om Ledercoachuddannelsen her

Uddannelser

UDDANNELSE [6 MDR]

Ledercoach Uddannelse

Potent sammensætning der skaber ledelse, performance og personlig power.

05. 09. 2024

(Hverdage)

UDDANNELSE [9 MDR]

Masteruddannelse i Teamcoaching & Leadership

Seriøs cocktail af visdom, som bringer mennesker fulde potentiale op til overfladen.

24. 04. 2025

(Hverdage)

EXECUTIVE COACHING

Vores erhvervscoaches er specialister i executive coaching, når temaet er ledelse eller karriere.

Executive coaching udvider muligheden for at skabe personlig og faglig udvikling – på en måde som er effektiv og tilgængelig.

Opdag hvad coaching kan gøre for din virksomhed.

Masterclasses

Leading With Purpose

Vil du styrke din impact som leder? Online Masterclass om fremtidens lederskab og hvordan du styrker dine medarbejderes engagement.    

06. 08. 2024

(Masterclass)

Teams & bevidsthed

Vil du styrke andre ved selv at gå forrest? Online Masterclass om fremtidens teams og Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership.  

13. 08. 2024

(Masterclass)

Vores visionære kunder

MINDJUICE

Nyhedsbrev

Visdom og trends indenfor selvudvikling
+ Invitationer til Special Events kun for abonnenter