CASE STUDY: JESPER KLEIN-PETERSEN

Venture capitalist, selvstændig erhvervsleder og direktør for Sanita International og Dacapo Invest.

“Det har været en gave at få lov til at være lidt navlebeskuende og blive udfordret på mine vaner, tankemønstre og selvopfattelse. Jeg har fundet frem til ressourcer, jeg ikke troede jeg havde, og jeg har i mange tilfælde måttet konstatere, at det jeg opfattede som sandt hos mig selv, ikke altid var så sandt endda.”

Jesper Klein-Petersen kom til Mindjuice Lederuddannelse uden de store forventninger, men forlod den med helt nye ideer og værktøjer til sit arbejde som leder.

“Jeg har hele mit liv arbejdet som iværksætter og leder. Tidligere var jeg meget fokuseret på at hjælpe mine omgivelser – det vil sige at fortælle dem, hvad jeg synes de skulle gøre,” siger han.

“Mindjuice har lært mig at blive på min egen banehalvdel og bruge en langt mere kraftfuld kommunikation til at forløse menneskers potentiale, frem for at diktere.”

“Det har været en guldgrube af indsigter og redskaber til at skabe resultater, både i professionelle og private forhold. Uddannelsen er et billede på fremtidens lederskab.”

Læs mere om lederuddannelsen

 

MINDJUICE

Nyhedsbrev

Visdom og trends indenfor selvudvikling
+ Invitationer til Special Events kun for abonnenter