FORÅRSTILBUD:
SPAR 20% PÅ
MASTERUDDANNELSEN

Mindjuice Teamcoachuddannesle
Mindjuice Teamcoachuddannesle

NÆSTE KURSUS

Start dato:

24. 04. 2025

Tid:

09:00

Lokation:

Fysisk & Online

Mindjuice Masteruddannelse i Teamcoaching & Leadership

Bliv certificeret Mastercoach hos Mindjuice og lær hvordan du skaber dybdegående forandringer hos teams og grupper. Du kommer på en unik rejse i dit eget lederskab og lærer at skabe de store gennembrud både hos dig selv og andre.

Gå ikke glip af vores næste gratis Masterclasses om Masteruddannelsen »

Prisen for Masteruddannelsen

Prisen for Mindjuice Masteruddannelsen er kr. 89.995,- Der er ikke moms på uddannelse. Du kan betale i rater. Læs mere

Det får du:

Det lærer du:

Mindjuice Masteruddannelse

Tag din Masteruddannelse hos Mindjuice - i København og online

Velkommen til Mindjuice Masteruddannelse i Teamcoaching & Leadership – En fuldendt proces, som skaber de helt store gennembrud i dit liv.

Masteruddannelsen spiller på alle tangenter og træner dig på alle niveauer i at fokusere din krop, hjerte og hjerne mod meningsfuld handling.

Vejen til at blive Mastercoach med speciale i Teamcoaching & Leadership er dybdegående og uden sin lige. Du lærer at skabe gennembrud i grupper og lede og inspirere større projekter og teams. Du finder en drivkraft og en styrke til at skabe og bidrage på et plan, du ikke troede muligt.

Masteruddannelsen er personligt lederskab og power på højeste niveau, som udvikler din evne til at kunne være dig i alle områder af livet – uanset, hvem du er sammen med.

Teamcoaching - den hastigst voksende coaching disciplin på verdensplan

International Coaching Federation (ICF) har defineret teamcoaching, som den hastigst voksende disciplin inden for coachingverdenen.

ICF er verdens eneste uafhængige, globale coachingorganisation, som i skrivende stund består af 139 medlemslande, der har erklæret sig enige i en fælles coachingfilosofi, specifikke kernekompetencer og etiske regler for professionel coaching.

Mindjuice Coachuddannelse har siden 2011 været ICF-akkrediteret på højeste niveau.

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

På Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership bliver du trænet i teamcoaching, der efterlever ICF’s coachingfilosofi og etiske regler. Så er Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership højst sandsynligt noget for dig.

Uddannelsen bygger videre på din Coachuddannelse eller Ledercoach Uddannelse og de kerneværdier, som Mindjuice Metoden© rummer, men integreret på et dybere niveau, krydret med den nyeste viden om konflikthåndtering, teamprocesser og facilitering af forandringsprocesser i grupper.

Kort sagt tager vi din træning til helt nye højder i en livsforandrende proces. Du bliver igennem 9 måneder trænet i bevidsthed på højeste niveau, Kraftfuld Kommunikation©, ekstraordinært lederskab, konflikthåndtering, mediation og grounding, Enneagrammet og visionær teamcoaching.

Hvorfor er det vigtigt?

Fordi vi som mennesker altid er omgivet af grupper. På Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership lærer du at skabe Kraftfuld Kommunikation© i en gruppe og at tage et team igennem en transformativ proces. 

Ligesom individer, er også grupper styret af frygt, indtil der sker et skift i nærvær og formål. For at opløse frygt, er vi nødt til at gå igennem den.

Igennem uddannelsen lærer du at flytte et team igennem samme proces. For at gøre dette, lærer du først og fremmest at forstå, hvordan din egen frygt bliver trigget i gruppesammenhænge, og hvordan du kan inspirere og udfordre de typer, du normalt går en stor bue udenom.

Når du kan stå foran dem, der udfordrer dig allermest og holde fast i dig selv, så har du adgang til at gøre en forskel for alle slags mennesker.

Vores mission er, at når du afslutter uddannelsen hos os, så kan du gå forrest med visionært lederskab og skabe ekstraordinære processer og gennembrud for alle slags grupper – fra de største virksomheder og til den nærmeste familie.

Fundamentet for Mastercoach Uddannelsen

Masteruddannelsen var i 10 år en ambitiøs og eksperimenterende platform for flere hundrede af vores coaches og ledere, som valgte at tage uddannelsen.

Men efter 10 succesfulde Masterhold, havde vi brug for at disrupte os selv. Derfor lukkede vi uddannelsen for i stedet at skabe Masteruddannelsen i Kommunikation & Speaking – en master i kommunikation og gennemslagskraft.

Den fik en flyvende start og var udsolgt 4 år i træk.

Vi har i mellemtiden fået mange henvendelser fra vores elever, som også ønsker at tage Masteruddannelsen med fokus på teamcoaching, konflikthåndtering og 1:1 coaching på masterniveau.

Vi anerkender behovet for visionære pionerer og ekstraordinære coaches og teamcoaches i verdensklasse.

Derfor valgte vi i 2021 at relancere Masteruddannelsen med fokus på netop de discipliner.

Ved tilmeldingen til Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership ligger der en 9 måneder lang og livsforandrende proces foran dig. Er du klar til at blive Mindjuice Mastercoach?

Den bringer dig i dybden med alle Enneagrammets typer i dig selv. Det er mastercoaching, udvidet livserfaring og personlig udvikling i en struktureret proces.

Udover Enneagrammet ligger det teoretiske fundament indenfor de fire øvrige elementer i Mindjuice Metoden.

Du vil arbejde med et mindset, som styrker dig i at se hvordan du selv tager ansvar frem for at give skyld eller tage overansvar. Du bliver samtidig i stand til at få andre til at se, hvordan de kan gøre det samme.
Her arbejder du med at lære at styrke et fællesskab herunder at række ud, tage imod hjælp frem for at ”klare den selv”. Samtidig får du forståelsen af de forskellige begreber: ”afhængig”, ”uafhængig” og ”gensidig afhængig” fra bevidsthedsmodellen helt ind under huden.

Vi tager alt det, du allerede har lært om Kraftfuld kommunikation og breder det ud i hele dit liv. Alt det du føler du kan sige på tomandshånd, men som er svært at sige, når der er flere til stede, bliver nu muligt.

Du lærer gennem kommunikation at løsne op for dialogen i en gruppe, som ellers er præget af modstand, ”hø-hø-humor”, sladder, ironi eller fastlåsthed.

Præcis lige som individer er styret af frygt, indtil der sker et skift i nærvær og formålet træder i stedet, så fungerer grupper på samme måde.

Du ved fra din første uddannelse i Mindjuice Academy, at det er afgørende at nærme sig frygten for siden at gå ind i den, hvis der skal ske en reel forandring.

På Masteruddannelsen i Teamcoaching & Leadership lærer du, hvordan du flytter et team igennem samme proces.

Du lærer først og fremmest at forstå, hvordan din egen frygt i gruppesammenhænge bliver trigget.

Herefter vil du forstå og erfare, hvordan du går igennem den frygt (dine skyggesider).

For siden at kunne facilitere den krævende og utrolig spændende og givende proces det er at gøre det samme for et team.

På Mindjuice Masteruddannelse skaber du på egen hånd high performance teams i virksomheder eller organisationer. Du lærer at facilitere, inspirere og identificere, hvad et team har brug for, og du lærer at stå stærkt gennem enhver storm, kritik og modstand.

Du lærer at inspirere andre til at følge en vision ved selv at gå forrest med din egen.

Gennem real life træning med teams i virksomheder og udviklende øvelser optimerer du din performance gennem teamcoaching, kraftfuld kommunikation, ledertræning og konflikthåndtering.

Din uddannelse til Mastercoach er bygget op omkring 6 moduler, som dykker til bunds i teorien om ego og essens. Som deltager vil du opleve at komme i kontakt med de forskellige typers styrker og kvaliteter.

Den visdom og udvikling findes i dit eget og andre typers univers, hvilket gør rejsen til en af de mest lærerige og provokerende, du kan tage som menneske.

Du lærer at overføre visdommen til arbejdet med andre mennesker.

Et hvert team repræsenterer en overvægt og undervægt af de forskellige typer i Enneagrammet på forskellige bevidsthedsniveauer.

Ligesom der er typer, som du ikke har særlig god kontakt til, gør det samme sig gældende for teams. Her opstår ubalancen og her findes det uforløste potentiale.

Du lærer at genfinde alle typernes kvaliteter i dig selv gennem teori, transformativ coaching, øvelser og interventioner. Du lærer at gøre det samme for individer og teams.

Du får således adgang til at bruge coachingmodellen på et helt nyt og frit niveau.

Her vil du opdage, hvordan visdommen fra Enneagrammet findes i hver eneste fase af modellen, som Pernille har designet.

Det går alt sammen forud for, at du certificeres som Master i Teamcoaching & Leadership med ret til at benytte titlen: Mindjuice Mastercoach©.

Det siger tidligere deltagere

Jakob Beck
Jakob BeckFacilitator hos Co-Creation Partners
Læs mere
"Masteruddannelsen har været en rejse ind i mig selv og ud i verden, hvor jeg er trådt ind i et mere autentisk lederskab."
Kristoffer Hansen
Kristoffer HansenProjekleder hos Coloplast
Læs mere
"Jeg føler mig på mange måder født igen og har kunnet slippe noget af min bagage. Nu kan jeg stå i stormen som projektleder"
Hans-Jørgen Nielsen
Hans-Jørgen NielsenSpecialpædagog
Læs mere
"God og inspirerende undervisning med masser af godt materiale og visdom. Jeg er blevet inspireret til nye måder at anskue og italesætte problemer på."

Adgangskrav for Mindjuice Masteruddannelse

Masteruddannelsen er for dig, der har en certificering fra Mindjuice Coachuddannelse eller Ledercoach Uddannelse.

Har du en uddannelse fra et andet sted, så skriv til os for at få mere af vide om, hvad det kræver at blive optaget.

Indhold på Masteruddannelsen

 • Kom i dybden med Mindjuice Metoden©
  Alt, du hidtil har lært om personligt lederskab, systemisk teori, Kraftfuld Kommunikation©,
  visdomsteori og transformativ coaching bliver nu taget til et dybere niveau, når vi dykker ind i
  Masterniveauet af at beherske disse kerneelementer i relation til det at lede en flok.

 • Lær at kommuniker kernen af, hvem du er
  Du bliver præsenteret for en præsentationsteknik, der kommer ind til kernen af, hvem du er.

 • Typernes niveau af selvindsigt
  En type er aldrig bare en type. Der er nemlig stor forskel på, om du taler med en type, der
  befinder sig på et frigjort niveau af bevidsthed, eller om den samme type er låst fast i sine
  typiske overbevisninger og handlemønstre. Du lærer her at skelne typerne på alle niveauer.

 • Mindjuice Teamcoaching
  Teamcoaching er den hurtigst voksende gren inden for coaching. Du lærer Mindjuice’s
  særligt udviklede Teamcoaching-model, der på grund af sin dybde, får teams til at vækste til
  ekstraordinære højder.

 • Du lærer at skabe fundamentet for samarbejde
  Hvad skal der være til stede i et team for at skabe fundamentet for en transformativ proces?
  Hvem skal teamet være for at lykkes med at skabe rammerne for et optimalt samarbejde?
  Du lærer dette essentielle trin i Teamcoaching-modellen på dette modul.
 • Mindjuice distinktioner
  For at kunne lede en flok, er der nogle særlige kvaliteter, som altid er til stede i ekstraordinær
  ledelse. Du lærer, hvad det er for særlige kvaliteter, som du kan måle din ledelse på, og du
  lærer at arbejde med dem for at skabe ekstraordinær ledelse.

 • Optakt til visions- og missionsarbejde
  Hvad vil det sige at have en vision og mission? Hvad er muligt, når du er i kontakt med det?
  Det vil blive tydeligt for dig på dette modul, hvorfor en vision og mission er helt grundlæggende for at skabe ekstraordinære resultater i teams.

 • Skab dybtfølt forbindelse
  At skabe dybtfølt forbindelse handler mere om, hvem du er, end hvad du siger. Derfor lærer
  du her at skabe forbindelse gennem autenticitet og åbenhed for at skabe tryghed mellem dig
  og den, du taler med. Eksempelvis det team, du er ude at coache.

 • Du får indblik i det, der fastlåser og åbner din fremtid
  I virkeligheden kan vi komme fra to steder i vores liv: Ego eller essens. Du lærer på dette modul at gennemskue de mekanismer, der fastlåser din fremtid, og du lærer at åbne den i
  stedet.

 • Lær at kommuniker fra din essens
  Du lærer at kommunikerer med mennesker fra et essentielt sted, hvor dit image og din frygt
  ikke længere får lov at komme i vejen. På denne måde får dine essentielle budskaber og
  intention lov til at komme frem i din kommunikation i stedet.
 • Føl frygten og gør det alligevel
  Fordi en stor (og vigtig) del af at følge sine drømme og at leve ekstraordinært indeholder
  at turde mærke sin frygt, bliver du undervist og trænet i at stå i din frygt og kunne vælge dit
  formål alligevel.

 • Værdiafklaring
  Dine værdier er alle vegne, både i dine handlinger og i din oplevelse af livet. Du lærer at blive
  afklaret med, hvad dine værdier er, og hvilke af dem, der skal stå øverst og guide dig i dit
  lederskab.

 • Din gennemslagskraft som coach
  Din gennemslagskraft handler i virkeligheden om, hvem du er, når du siger noget. Derfor
  kommer vi på dette modul til at have fokus på din væren, når du “på”, så du lærer at brænde
  max igennem som leder og teamcoach foran en gruppe.

 • Leder i verdensklasse
  At være en dygtig teamcoach er forbundet med dit lederskab. Både det personlige og det
  universelle. Ud over at lede dig selv, lærer du at indgå i et styrkende og ligeværdigt samarbejde med en teamleder, samt at være autentisk.

 • De 5 Faser til Peak Performance
  Her lærer du omkring fundamentet og teorierne for Mindjuice’s særligt udviklede coachingmodel, der samtidigt ligger til grund for den transformation og Peak Performance, den skaber.
 • Generering af muligheder
  Du kender allerede Transformations-modellen og Fakta/Fortælling-værktøjet, og nu lærer
  du at skille fantasier og forventninger fra muligheder, og du lærer at drible med dem, så du
  formår at gribe de muligheder, der opstår ud af nuet.

 • Mindjuice’s 7 grundtrin i konfliktløsning
  På dette modul lærer du omkring, hvad der optrapper konflikter, hvad konfliktløsning går ud på, de basale principper inden for konfliktløsning, samt Mindjuice’s 7 grundtrin for konfliktløsning.

 • Skyggebegreber i forbindelse med grupper
  Ligesom lyse og mørke skygger hele tiden er på spil i os mennesker, så er de også på spil i
  gruppedynamikker. Derfor lærer du, hvordan du kan bruge det i dit virke som ekstraordinær
  teamcoach og leder.

 • Elsk din lyse og mørke skyggesider
  At lære at tage sine skygger hjem handler i høj grad om at vågne op til virkeligheden og turde gå på opdagelse. På modulet lærer du at tage dine mørke og lyse skygger hjem, så du kan
  bruge dem styrkende.

 • Det, du skal være opmærksom på som teamcoach
  Der er en række ting, som er vigtige at have styr på, når du skal ud at stå foran et team. Derfor
  gennemgår vi dem grundigt, så du er fortrolig med dem alle, samt din rytme som teamcoach.

 • Din skriftlige certificering
  Mellem dette modul og det næste afleverer du en skriftlig opgave, som er din skriftlige
  eksamen på uddannelsen.
 • Fra normal til visionær kommunikation
  Din kommunikation er ligesom et system, der viser, hvad der er muligt for dig som leder.
  Du lærer på dette modul, hvordan du bruger dit sprog til at udvide dit og andres syn på, hvad
  der er muligt i enhver situation.

 • Visionær kommunikation som leder & teamcoach
  På Coach- & Ledercoachuddannelsen lærer du fundamentet for kraftfuld og begrænsende
  kommunikation. Nu tager vi din kommunikation og din ansvarlighed til næste niveau, hvor det
  vil blive helt tydeligt for dig, hvordan det hænger sammen med det, du lykkes med i livet.

 • Domæneanalyse
  Domæneanalyse er et effektivt værktøj, når du kender Enneagrammet og Bevidsthedsniveauerne. Nu bygger vi videre på den viden, som du allerede har, som en forudsætning for
  at få indsigt i et team og deres energi, samt styrker og svagheder.

 • Typernes domæner
  Alle typerne har en særlig energi. Alt efter hvilke typer og hvor mange, der er repræsenteret
  i et team og på hvilket bevidsthedsniveau, de befinder sig på, får teamet derfor også en
  tilsvarende energi. Du lærer, hvad det betyder for et team.

 • Lær at analysere et team
  Gennem at kunne identificere den fremherskende energi i et team på baggrund af repræsenterede
  Enneagramtyper og tilstedeværende bevidsthedsniveau, lærer du at analysere et team. Når du
  kan analysere et teams energi, giver det et klarsyn til at coache, lede og støtte teamet, hvor der er brug for det.

Modul 6 er et helt særligt modul. Det er både din mundtlige eksamen og certificering, men det er også en helt særlig afslutning med dit hold, både under modul og til din graduering.

 • Feedback, der rykker
  Hvad bliver egentlig muligt at se og lære om dig selv, når du omgiver dig med mennesker,
  der i 9 måneder har trænet at lede med autenticitet? På dette modul kommer du til at
  modtage og bidrage med feedback, der virkelig rykker og heler individuelt og i et team.

 • Mundtlig certificering
  På dette modul kommer din mundtlige certificering til at foregå. Det er din mulighed for at vise, hvad du har lært både gennem den undervisning og træning, du har modtaget, men
  også den erfaring, du har været ud og skabe dig med det virksomhedsteam, du har coachet.

 • Graduering
  Til slut holdes der en afsluttende og rørende graduering, hvor du og dit hold får mulighed for
  at slutte ordentligt af sammen og dele jeres rejse med hinanden og med vigtige mennesker i
  jeres liv.

Program for Masteruddannelsen

Se vores program for Masteruddannelse og læs mere om indholdet på hvert modul.

Download PDF
Download program for Mindjuice Masteruddannelse her

Prisen for Masteruddannelsen er 89.995 kr. Der er ikke moms på uddannelsen. Læs mere

 

Pernille W Lauritsen - Mindjuice Academy

Undervisere på Mastercoachuddannelsen

Hovedunderviser er Pernille W Lauritsen – Internationalt anerkendt underviser

Grundlægger og administrerende direktør i Mindjuice, ICF certificeret coach, og tidligere Præsident for ICF i Danmark. Pernille har mere end 20 års erfaring og 2000 sessions, som professionel coach og international mentorcoach i Europa og USA.

Hun er hjernen og hjertet bag udviklingen af Mindjuices coachingmodel og coachuddannelser, foredragsholder, og forfatter til 4 bøger.

Siden sin første coachuddannelse i England i 1997, har hun gennemført uddannelser og træningsforløb hos flere internationale undervisere, såsom psykolog Irene Ostrich, Byron Katie, Pablo Russel og Debbie Ford. Hun har desuden haft et tæt samarbejde med nu afdøde Don Riso fra Enneagraminstituttet i New York og den danske familieterapeut, stifter af Kempler Instituttet Jesper Juul.

Herudover bliver du undervist af Mindjuices erfarne og engagerede underviserteam og evt gæsteundervisere.

Tilmelding til Mindjuice Mastercoachuddannelse

PRISEN ER 89.995 KR. DER ER IKKE MOMS PÅ UDDANNELSEN

Early bird rabat
Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Betal i rater
Vi tilbyder ratebetaling, hvor du kan dele din betaling op i 3 rater af DDK 29.998,-.
Det koster 1.000 kr ekstra pr rate af opdele betalingen.
Første rate betales ved tilmelding, anden rate en måned efter og tredje en måned efter.

Ratebetaling kan ikke kombineres med Early bird rabat.

SKattefri uddannelse

Få Masteruddannelsen skattefrit
Som lønmodtager kan du indgå en aftale med din arbejdsplads om en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke. Det betyder du som lønmodtager kan få Mindjuice’s Masteruddannelse som personalegode betalt af din arbejdsplads og trukket via din bruttoløn over et år. Det vil sige din løn inden du får fratrukket skat – så du sparer skatten.

Uddannelsesudgifter er omfattet af ordningen, men coachuddannelsen skal selvfølgelig være relevant for dit arbejde.

Ring gerne til os på 3313 3301 og hør mere om ordningen og dine muligheder – eller kontakt SKAT på 7222 1818.


Lokation
Mindjuice Masteruddannelsen afholdes som en blanding af online undervisning og undervisning med fysisk fremmøde.

Den fysiske lokation er Mindjuice Academys lokaler i Nansensgade 41A, 1366 København K.

Hvordan kan du bruge masteruddannelsen i dit liv?

Gratis Coaching Strategi Session

Vil du vide mere om indholdet på masteruddannelsen og hvordan du kan bruge den i dit private og professionelle liv?
Så book en gratis og inspirerende afklaringssamtale med en af vores Mindjuices coaches.

Opdag hvad Mindjuice Masteruddannelse i Teamcoaching & Leadership kan gøre for dig i dit liv.

NÆSTE HOLD PÅ MINDJUICE MASTERUDDANNELSE

Start

Sted

Datoer

Tilmelding

24. 04. 2025
Fysisk & Online
Kursusdatoer

Kursusdatoer:

Modul 1 (online):
24. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
:
25. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (online):
05. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Module X:
06. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk):
13. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
:
14. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
:
15. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (online):
18. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
:
19. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online):
30. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
:
31. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (fysisk):
03. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
:
04. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
Module X:
05. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering (fysisk):
05. 12. 2025 kl. 18:00-19:30

X

Fakturerings oplysninger

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Du skal acceptere handelsbetingelserne
MCL 157
recAcJme1ADaBuRCF
Modul 1 (online)
24. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
25. 04. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 2 (online)
05. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Module X
06. 06. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 3 (fysisk)
13. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
14. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
15. 08. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 4 (online)
18. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
19. 09. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 5 (online)
30. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
31. 10. 2025 kl. 09:00-17:00
Modul 6 (fysisk)
03. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
04. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
Module X
05. 12. 2025 kl. 09:00-17:00
Graduering (fysisk)
05. 12. 2025 kl. 18:00-19:30

MINDJUICE

Nyhedsbrev

Visdom og trends indenfor selvudvikling
+ Invitationer til Special Events kun for abonnenter