Pernille W. Lauritsen

Underviser og grundlægger af Mindjuice

Kun gennem krise finder du vejen til dit dybeste potentiale. Ingen kan gøre det for dig. Du må selv gå vejen.

Om Pernille

Pernille W. Lauritsen er grundlægger af Mindjuice Academy, som er et af Danmarks mest anerkendte og størst voksende skoler for tranformation, lederskab og personlig udvikling.

Mindjuice har igennem de sidste 18 år markeret sig som et toneangivende institut for personlig udvikling med over 4.000 certificerede Mindjuice coaches fra mere end 20 forskellige lande, herunder USA, Canada, Spanien, Tyskland, Irland og hele Skandinavien.

Mindjuice holder højtkvalificerede uddannelser indenfor kognitiv coaching, leadership & team transformation, Enneagrammet og kraftfuld kommunikation og er virksomhedernes foretrukne partner når det gælder optimering af kommunikation og samarbejde internt og eksternt.

Læs mere om Mindjuice’s uddannelser og kurser her

En eftertragtet underviser

Pernille er en anerkendt og højt eftertragtet underviser og foredragsholder. Hendes undervisning er dybdegående og inspirerende. Hendes empatiske, men udfordrende tilgang til mennesker bevirker at de rykker sig langt mere, end de selv troede muligt.

Pernilles vision er at gøre en forskel for mennesker uanset om det er familier, i virksomheder eller enkelt personer, der finder modet og får redskaberne til at stå ved dem selv og udleve deres fulde potentiale.

Bøger skrevet af Pernille

Pernille er forfatter til tre bøger om familieliv og har derudover medvirket i en lang række bøger og artikler med sin store viden om personligt lederskab, familieliv og kommunikation.

Samtaler med Forældre udkom i 2009, og handler om hverdagslivet i familien. Hun har skrevet bogen sammen den internationalt anerkendte familieterapeut, Jesper Juul. Den er baseret på over 100 samtaler med forældre om den til tider udfordrende hverdag i familien. Bogen er udkommet i Norge, Tyskland og Italien.

Tweens – Giv dit barn modet til at være sig selv udkom i 2010, og solgte 1.000 eksemplarer den første uge. Den er siden kommet på bestsellerliste over bøger for forældre til børn i alderen 8-13 år. Jesper Juul kalder den for årets bedste bog for forældre, bedsteforældre og alle, der arbejder med børn.

Christinia – kort fortalt udkom i 2002 og handler om, hvordan vision om fristaden manifesterede sig i en alternativ livsform på godt og ondt. Især gennemgik den traditionelle kernefamilie en gennemgribende forandring. Bogen er også oversat til engelsk.

Kontakt

Kontakt Mindjuice på telefon 3313 3301 eller info@mindjuice.com,
hvis du ønsker yderligere information eller ønsker at tilmelde dig til vores foredrag, kurser eller uddannelser.

Gør det du frygter

De fleste mennesker fornægter, at de føler frygt hver eneste dag. De ved ikke, at frygten koster dem deres drømme. I programmet Gør det du frygter coacher Pernille W. Lauritsen hver uge en kendt gæst, der vover at tage imod udfordringen og se sin ubevidste frygt i øjnene.

Pernille har gennem tyve år coachet alt fra erhvervsledere til eks-kriminelle og hjulpet dem til at bryde igennem den frygt, der styrer vores adfærd på bekostning af værdier, fornuft og dybeste længsler.

Hør Gør det du frygter på podimo
Besøg Podimo her

Teaching following courses

No data was found

Gratis adgang til "Find dit formål" med Pernille

Gør som tusinde andre! Få 4 strategier og video hver uge med nye strategier til hvordan du kan blive mere produktiv, selvsikker og glad.

MINDJUICE

Nyhedsbrev

Visdom og trends indenfor selvudvikling
+ Invitationer til Special Events kun for abonnenter